Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

MOLTO WAY

ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΚΑΟ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αλεύρι σίτου, κρέμα κακάο 30% (ζάχαρη, φυτικά έλαια, νερό, αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη, 7%, άπαχο γάλα σκόνη, αλκοόλη, γαλακτωματοποιητής (γαλακτικοί εστέρες των μονο- και διγλυκεριδίων των λιπαρών οξέων), αρωματικές ύλες, πηκτικό μέσο (αλγινικό νάτριο), συντηρητικό (σορβικό κάλιο 0,1%)), μαργαρίνη (φυτικά λίπη, νερό αλάτι, γαλακτωματοποιητής (μονό και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων), μέσο οξίνησης (κιτρικό οξύ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο 0,1%)), ζάχαρη, σταθεροποιητής (μονό και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων), κρόκος αυγών, μαγιά, σιρόπι γλυκόζης - φρουκτόζης, άπαχο γάλα σκόνη, αλάτι, αρωματικές ύλες, πρωτείνες γάλακτος, συντηρητικό (προπιονικό ασβέστιο 0,1%).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου