Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

COCOA SWISS ROLL

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΡΟΛΛΟ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΑ ΕΠΙΚΑΛΥΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΟΜΙΜΙΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αλεύρι σίτου, κρέμα με άρωμα βανίλιας 13% (φυτικά έλαια, αμυλοσιρόπιο, δεξτρόζη, ιμβερτοσάκχαρο, αλκοόλη, αλάτι, αρωματικές ύλες, συντηρητικό (σορβικό κάλιο 0,2%)), γέμιση φράουλα 13% (φράουλες, σιρόπι γλυκόζης - φρουκτόζης, ζάχαρη, πηκτικό μέσο (πηκτίνη), μέσο οξύνισης (κιτρικό οξύ), αρωματικές ύλες, χρωστική (καρμινικό οξύ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο 0,1%)), απομίμηση σοκολάτας 11% (ζάχαρη, μερικώς υδρογονομένα φυτικά λιπαρά, αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη, άπαχο γάλα σκόνη, ορρός γάλακτος, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), αρωματικές ύλες), ζάχαρη, αυγά, αμυλοσιρόπιο, ιμβερτοσάκχαρο, υγροσκοπικά μέσα (σορβιτόλη, γλυκερίνη), φυτικά έλαια, διακόσμηση (ζάχαρη, μερικώς υδρογονομένα φυτικά λιπαρά, άπαχο γάλα σκόνη, ορρός γάλακτος, αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), αρωματικές ύλες), γαλακτωματοποιητές (μονο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, εστέρες λιπαρών οξέων με προπανο- διόλη 1,2, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, άλατα λιπαρών οξέων με νάτριο, λεικθίνη σόγιας),  διογκωτικά μέσα (δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, όξινο ανθρακικό νάτριο, όξινο ανθρακικό αμμώνιο), αλκοόλη, αρωματικές ύλες, αλάτι, μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο 0,2%), σταθεροποιητής (ξανθανικό κόμμι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου