Σάββατο 18 Μαΐου 2013

LA COLOMBA

ΠΡΟΙΟΝ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Σιτάλευρο, ζάχαρη, αυγά, φλούδες πορτοκαλιού γλασέ (17%) (φλούδες πορτοκαλιού, σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, ζάχαρη), βούτυρο, κόκκοι ζάχαρης (7%), μαγιά, αμύγδαλα (2,5%), γαλακτωματοποιητής: μονο-διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων, ηλιέλαιο, ρύζι αλεύρι, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, ασπράδι αυγού σε σκόνη, αλάτι, αρωματικές ύλες, συντηρητικό:σορβικό οξύ (0,1%).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου